Welkom bij De Speelboom in de Bloemenbuurt!

 

"speeltuin de Speelboom is in eigen beheer!"  

De Speelboom is een belangrijke ontmoetingsplek en een begrip bij veel kinderen en hun ouders in de bloemenbuurt. Samen met de kinderen, ouders, buurtbewoners en vrijwilligers willen wij ervoor zorgen dat de Speelboom het hart van onze buurt kan blijven in de komende jaren. De nieuwe Stichting ontfermd zich over zowel het fysieke gebruik van de speeltuin alsook het creëren van een pedagogisch verantwoord klimaat, waarin motoriek, plezier, creativiteit en sociale vaardigheden centraal staan. De speeltuin is een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen, activiteiten samen worden georganiseerd en positieve ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

Speeltuin De Speelboom is al jarenlang een vertrouwde plek voor de bewoners van de bloemenbuurt. Velen van hen, die hier zijn opgegroeid, koesteren nog steeds levendige herinneringen aan hun speelavonturen hier. Ons doel is om diezelfde ervaringen te bieden, zodat kinderen later met warme gevoelens kunnen terugkijken op hun tijd in onze speeltuin. In Speeltuin De Speelboom staat het kind centraal en richten we ons op hun wensen en behoeften. We streven ernaar om de speeltuin een veilige en vertrouwde plek te maken, waar kinderen zich thuis kunnen voelen.

Ons streven is om de speeltuin zo vaak mogelijk open te stellen voor de kinderen, zodat ze er optimaal van kunnen genieten. We zorgen ervoor dat de speeltuin activiteiten biedt die aansluiten bij de behoeften en het dagritme van de kinderen. Daarom is de speeltuin van maandag tot en met zaterdag geopend, waardoor er elke dag de mogelijkheid is om te spelen. Bovendien is er altijd een medewerker of vrijwilliger aanwezig om toezicht te houden en te ondersteunen.

Als speeltuin willen we graag de komende tijd nieuwe kinderen en vrijwilligers verwelkomen. Als je meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen via info@speeltuindespeelboom.nl. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan het plezier en de groei van onze speeltuin.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Map
Info
Instagram